Frizeriile, saloanele de cosmetică, cabinetele stomatologice și muzeele se vor redeschide

Frizeriile, saloanele de cosmetică, cabinetele stomatologice și muzeele se vor redeschide 1

Președintele Klaus Iohannis a anunțat că starea de urgența va fi ridicată pe data de 15 mai, astfel frizeriile, saloanele de cosmetică și cabinetele stomatologice se vor deschise cu acea dată, românii putând să se deplaseze în localitate fără declarația pe propria răspundere.

Oferte Aradene

„Nu știe nimeni până când va dura această epiedemie. Eu îmi doresc să controlăm epidemia.

După 15 mai putem să ne mișăm în interiorul localității unde avem treaba, dar să NU exagerăm. NU va mai fi nevoie să declarăm unde mergem. Este un prim pas important. Apoi, ce se întâmplă? Așa numita relaxare se va face pas cu pas, fiind la interval de 2 săptămâni. Următorul calup de relaxare va veni pe la 1 iunie.

Pe 15 mai vom aveam la dispozie frizeriile, saloanele de cosmetică, cabinetele stomatologice. Din 15 mai se vor redeschide cabinetele stomatologice, muzeele, dar toate în condiții speciale, de distanțare, cu mască și mănuși”, a spus Klaus Iohannis, la Palatul Cotroceni.  Șeful statului a precizat că „deplasările în esență vor fi restricționate pentru a pleca din localitate”. „Este voie să se plece de exemplu în interes de serviciu, pentru probleme medicale, este posibil să se iasă și pentru sport individual, cu bicicleta”, a mai spus Klaus Iohannis.

Șeful statului a repetat că rămâne interdicția deplasării în grupuri mai mari de 3 persoane.

„Sportivii de performanță vor putea relua antrenamentele dar numai pentru profesioniști. Bazele vor fi deschise numai pentru profesioniști nu pentru amatori”, a declarat Iohannis.

Președintele Klaus Iohannis a anunțat luni că nu va prelungi starea de urgență după 15 mai. „Din 15 mai vom intra în stare de alertă”, a anunțat președintele care a subliniat că epidemia nu a trecut.

Situația nu s-a îmbunătățit încă, deci nu vreau să apară impresia că epidemia a trecut și suntem în normalitate. (…) Însă la un moment dat trebuie să mergem mai departe și asta se concretizează prin trecerea de la starea de urgență la starea de alertă. Nu știe nimeni până când durează această epidemie”, a spus Klaus Iohannis.

Fii primul care comenteaza on "Frizeriile, saloanele de cosmetică, cabinetele stomatologice și muzeele se vor redeschide"

Lasa un comentariu

Emailul dvs. nu se publica.


*