Știri pe scurt

Știri pe scurt 1

Razie pe strda Mărului

Oferte Aradene

Polițiștii municipiului, împreună cu cei din Serviciul de Investigare a Criminalității Economice au desfășurat, ieri, o acțiune de amploare pe strada Mărului și zonele limitrofe din cartierul Alfa, pentru verificarea respectării legislației privind comerțul cu fier vechi, identificarea persoanelor care nu respectă normele de conviețuire socială și impunerea unui climat de siguranță publică.  În urma activităților desfășurate au fost legitimate 185 de persoane și controlate 69 de autovehicule, fiind aplicate 29 de sancțiuni contravenționale în valoare de aproximativ 27.000 de lei, dintre care : 4 conform Legii 12/1990 (privind unele fapte de comerț), 23 conform O.U.G. 1995/2002 (privind circulația pe drumurile publice) și 2 conform Legii 55/2020 (privind protejarea populației împotriva infecției cu noul coronavirus). Au fost ridicate în vederea confiscării 860 de kilograme de fier vechi de la un centru de colectare de fier vechi și un autoturism aflat sub sechestru. Aceste activități vor fi desfășurate și în perioada următoare, atât în municipiu cât și în județ.

Țigări de contrabandă, în Vlaicu

Polițiștii Secției 1 Vlaicu cercetează o femeie de 59 de ani, din Arad, depistată în flagrant delict în piața agroalimentară din Vlaicu, în timp ce oferea spre comercializare țigarete de diferite mărci, susceptibile a proveni din contrabandă. Au fost ridicate în vederea confiscării 1.900 de țigarete, pe numele femeii fiind întocmit un dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de contrabandă.

Și-a agresat mama

Polițiștii orașului Ineu au emis un ordin de protecție provizoriu pe numele unui tânăr de 20 de ani, din aceeași localitate, care, în dimineața zilei de 22 septembrie a.c., și-a agresat mama.  În cauză a fost întocmit un dosar penal pentru violență în familie.

Au condus fără permis

Polițiștii orașului Chișineu-Criș au depistat ieri, în trafic, un bărbat de 52 de ani, din aceeași localitate, în timp ce conducea un autoturism pe raza localității, fără a avea dreptul de a conduce pe teritoriul României. Pe raza localității Pecica, un bărbat de 39 de ani, din aceeași localitate, a  fost depistat în timp ce conducea un autoturism fără a deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule. În ambele cauze au fost întocmite dosare penale.

Fii primul care comenteaza on "Știri pe scurt"

Lasa un comentariu

Emailul dvs. nu se publica.


*