Asociația pentru Reformă Civică și Democrația prin președintele Samuel Caba și-a exprimat îngrijorarea față de noile restricții și modul în care vor fi aplicate

Asociația pentru Reformă Civică și Democrația prin președintele Samuel Caba și-a exprimat îngrijorarea față de noile restricții și modul în care vor fi aplicate 1

„Suntem consternați de restricțiile impuse. Se pare că virusul ucigaș circula noaptea, dar acum circulă și seara. Probabil din cauza trecerii al ora de vară. Lăsând sarcasmul la o parte, avem de-a face cu restricții abuzive, care lovesc în libertățile fundamentale ale omului: dreptul la liberă circulație, dreptul de a se întâlni cu alte persoane, dreptul la muncă. Cerem guvernului să revină asupra acestor măsuri. După o revoluție sângeroasă, în care românii și-au recâștigat libertatea, vedem un asalt asupra drepturilor populației, în numele unei prevenții prost făcute.”, a punctat Samuel Caba.

Oferte Aradene

În continuare, Caba a explicat: „Poziția noastră, a Asociației pentru Reformă Civică și Democrație, nu este una împotriva vaccinării, dar nu putem să nu ne întrebăm de ce numărul bolnavilor a crescut îngrijorător, în condițiile în care ni se trâmbițează victorios că tot mai mulți români s-au vaccinat. Iar măsurile restrictive sunt lipsite de logică și inteligență. Prevenția nu înseamnă limitarea libertăților cetățenilor. Prevenția nu înseamnă abuz. Actualele măsuri se constituie într-un atac direct asupra drepturilor fundamentale ale cetățenilor. Statul nu este proprietarul cetățenilor și e important să fim vocali în această direcție. Dacă aceste măsuri rămân în forma actuală, societatea civilă va căuta dreptatea chiar și la instituțiile internaționale”.

Fii primul care comenteaza on "Asociația pentru Reformă Civică și Democrația prin președintele Samuel Caba și-a exprimat îngrijorarea față de noile restricții și modul în care vor fi aplicate"

Lasa un comentariu

Emailul dvs. nu se publica.


*