Candidatul Alianței Renașterea Națională, Ovidiu Iulian Palcu; Avem nevoie de un institut pentru certificarea produselor alimentare!

Candidatul Alianței Renașterea Națională, Ovidiu Iulian Palcu; Avem nevoie de un institut pentru certificarea produselor alimentare! 1

România a aderat la Uniunea Europeană la 1.01.2007. A aderat dar, integrarea va fi, se pare, de lungă durată. Din mai multe motive. Unul dintre acestea este lipsa totală, sau calitatea îndoielnică, a legilor date de către Parlamentul României, în toată această perioadă. O mare problemă, care trebuie soluționată în cel mai scurt timp, o constituie siguranța alimentară a cetățenilor țării noastre. Nu este vorba, neaparat, despre cantitatea produselor alimentare aflate pe piață. Nu, este vorba despre calitatea acestora. O calitate, cel puțin, îndoielnică. Efectiv, nu știm ce mâncăm, noi și copiii noștri și care ar putea fi efectele, în situația în care nu avem niciun control asupra calității alimentelor.

Oferte Aradene

În acest sens, soluția pe care o propunem noi, partidul Alianța Renașterea Națională, este înființarea, prin lege a unui Institut pentru certificarea calității produselor alimentare. Este necesar acest institut care sa functioneze ăn cadrul Ministerului Agriculturii, condus de către un secretar de stat.

Dacă dorim să ne integrăm în Europa, este absolut necesară o armonizare a legislației noastre cu aceea a Uniunii Europene.

Fii primul care comenteaza on "Candidatul Alianței Renașterea Națională, Ovidiu Iulian Palcu; Avem nevoie de un institut pentru certificarea produselor alimentare!"

Lasa un comentariu

Emailul dvs. nu se publica.


*