Coronavirus Masuri Preventive

coronaviurs masuri preventive

La Coronavirus Masuri Preventive sa nu uitam recomandarile autoritatilor legate de spalatul insistent pe maini si dezinfectia suprafetelor cu alcool de 70+ de grade sau cu solutii cu clor.
Si altceva se recomanada ?
Se recomanda sa nu luam de capul nostru medicamente cum ar fi antibioticele si chiar ibuprofenul care un studiu medical din America l-a descoperit ca in caz de infectie face mai rau decat daca nu l-am fi luat, fiindca deschide celulele la atacul virusului.
Atunci ce mai poate preveni atacul acestui coronavirus ?
Mai sunt ceva masuri preventive coronavirus ?
Oficial nu , dar tratamentele naturiste nu au daunat niciodata ci au ajutat, asa ca va recomand cateva tratamente care daca nu ajuta integral nici nu strica si anume:

Oferte Aradene

1.Foloseste apa cu sare

  • gargara , macar odata pe zi cu apa cu sare, care chiar daca nu ar proteja de coronavirus, dar nu se stie sigur, protejeaza la altele. Vezi aici !

 

 2.Foloseste Cuisoare cu incredere !

Coronavirus Masuri Preventive

 

  • cuisoare tinute in gura cat mai mult timp si presate din cand in cand intre masele, sa extragi sucul din ele. Recomand cu precadere, chiar si inaintea uleiului de cuisoare.

    Beneficiile cuişoarelor asupra sistemului respirator

    Graţie proprietăţilor sale antivirale şi antibacteriene, uleiul esenţial de cuişoare face minuni atunci când vine vorba despre prevenirea afecţiunilor respiratorii, precum gripele, răcelile sau virozele. Pentru a profita de beneficiile uleiului esenţial de cuişoare, poţi apela la două căi de administrare, de maximum 3 ori pe zi, timp de o săptămână:

  • Sau folosesti cuisoare tinute si presate in gura fie :
  •  Amestecă 1-2 picături de ulei esenţial de cuişoare cu o linguriţă de ulei de măsline şi înghite-l înainte de masă;
  • Pune 1-2 picături de ulei esenţial de cuişoare pe o linguriţă de zahăr şi lasă-l să se topească în gură. Şi acest remediu se administrează tot înainte de masă.
  • Daca vrei mai multe detalii despre cuisoare si beneficiile lor da click aici.

Iosif L. – stiriarad.ro

 

Fii primul care comenteaza on "Coronavirus Masuri Preventive"

Lasa un comentariu

Emailul dvs. nu se publica.


*