Fluidizarea traficului la granița cu Ungaria

Fluidizarea traficului la granița cu Ungaria 1

După o vizită a Ministrului Marcel Vela în bama Nădlac de azi a urmat deschiderea punctelor de trecere a frontierei din vestul țării. Măsura a fost luată în urma unei întâlniri, desfășurată la Budapesta, între miniștrii de interne ai României și Ungariei. Vămile de la granița României cu Ungariei sunt deschise, pentru fluidizarea traficului la granița de vest, atât pentru turiști cât și pentru alte persoane.

Oferte Aradene

Astfel, de azi 21 mai, au fost redeschise următoarele puncte de trecere a frontierei:

P.T.F. Petea – judeţul Satu Mare

    P.T.F. Urziceni – judeţul Satu Mare

    P.T.F. Valea lui Mihai – judeţul Bihor

    P.T.F. Borş – judeţul Bihor

    P.T.F. Salonta – judeţul Bihor

    P.T.F. Vărșand – judeţul Arad

    P.T.F. Turnu – judeţul Arad

    P.T.F. Nădlac I – judeţul Arad

    P.T.F. Nădlac II – judeţul Arad

    P.T.F. Cenad – judeţul Timiş

Pentru a veni în sprijinul persoanelor care nu se deplasează cu mijloace de transport personale, începând cu aceeași dată  sunt operaționale pe teritoriul Ungariei, în regim permanent, două culoare de tranzit pentru transportul persoanelor cu microbuze / autocare, cu intrare în România prin P.T.F. Nădlac II – Autostradă şi P.T.F. Borş.

Intrarea în România prin cele zece puncte de frontieră se realizează în regim permanent (24/24 de ore), cu respectarea condiţiilor legale dispuse în contextul pandemiei, respectiv controlul specific la intrarea în țară, completarea declaraţiei pe proprie răspundere şi efectuarea triajului epidemiologic de către reprezentanții Direcției de Sănătate Publică în vederea stabilirii măsurilor obligatorii de izolare/carantină la locuinţă, după caz, carantină instituţionalizată, transmit oficialii Poliției de Frontieră.

Pentru informații suplimentare și pentru verificarea timpilor de așteptare călătorii pot consulta aplicația online a Poliției de Frontieră.

Fii primul care comenteaza on "Fluidizarea traficului la granița cu Ungaria"

Lasa un comentariu

Emailul dvs. nu se publica.


*