Pregătiri pentru Parada Clătitelor

Pregătiri pentru Parada Clătitelor 1

Parada Clătitelor din stațiunea arădeană Moneasa se va desfășura, și în acest an, în ultimul week-end al lunii iulie, la eveniment fiind așteptate să participe mii de persoane din mai multe județe.

revelion arad 2020

Conform organizatorilor, cea de-a XIX-a ediție a Paradei Clătitelor va fi organizată în zilele de 27 și 28 iulie.

La evenimentul gastronomic organizat în stațiunea Moneasa sunt prezenţi, în fiecare an, mii de turişti din zona de vest a ţării, dar şi din străinătate.

La edițiile anterioare au fost preparate și servite mii de clătite cu diverse umpluturi.

Clătitele au fost preparate de agenţi economici, dar şi de reprezentanţii unor primării din judeţul Arad, de ziariști, dar și de membri unor partide politice.

Program

Parada Clătitelor din stațiunea arădeană Moneasa are în program spectacole de muzică ușoară și populară, care se vor desfășura pe scena Teatrului de Vară din stațiune.

Astfel, sâmbătă, 27 iulie, pe scena de la Teatrul de Vară vor urca Corina Chiriac, Gabriel Dorobanțu și Nelu Slev. Seara se va încheia cu un retro party.

Prezentator va fi actorul Zoltan Lovas.

Pentru ziua de duminică, 28 iulie, organizatorii au pregătit un spectacol folcloric, tot la Teatrul de Vară din stațiune.

În fața publicului vor evolua Marius Ciprian Pop, Ionuț Langa, Simona Boncuț, Lele Crăciunescu, Denisa Sîrboaica, Roxana Negru, Răzvan Moț și formația.

De asemenea, pe scenă vor urca ansamblul de dansuri Junii Șimăndani, ansamblul de dansuri Drușcele din Bârsa, ansamblul de dansuri Juniii Cetății Dezna și ansamblul Călușarii din Aldești.

Prezentatoarea spectacolului va fi Claudia Deac.

Organizatorii Paradei Clătitelor de la Moneasa sunt Consiliul Județean Arad, Centrul Cultural Județean și Primăria Moneasa.

Fii primul care comenteaza

Lasa un comentariu

Your email address will not be published.


*