Președintele Iustin Cionca a acordat distincții arădenilor implicați în reabilitarea secției Pediatrie II

Președintele Iustin Cionca a acordat distincții arădenilor implicați în reabilitarea secției Pediatrie II 1

Președintele Consiliului Județean Arad, Iustin Cionca, a primit astăzi, la sediul instituției, arădeni implicați în reabilitarea secției Pediatrie II, cel mai nou proiect al Asociației ,,Cetatea Voluntarilor”. Este vorba despre gimnaștii Clubului Sportiv GYM TEAM, secției de gimnastică aerobică a CSM Arad și cercului de gimnastică aerobică de la Palatul Copiilor, conduși de doamnele antrenoare Fărcuța Elza, Bunaciu Andrada și Cicirean Alexandra, cărora le-au fost acordate distincții, în semn de apreciere, respect și recunoștință.

Oferte Aradene

Aceștia vor organiza duminică, 21 decembrie, ora 11, la Sala Polivalentă Arad, un eveniment sportiv cu caracter caritabil, ,,Din ambiție pentru viitor”. Banii obținuți din vânzarea biletelor vor fi utilizați pentru achiziția paturilor necesare secției Pediatrie II.

,,Mă bucură faptul că societatea civilă este angajată în marile proiecte ale comunității alături de administrația locală. Datorită acestui parteneriat, au fost modernizate secțiile Infecțioase Copii și Neonatologie, iar acum, iată, se dă startul unui nou proiect ambițios: reabilitarea secției Pediatrie II. Consiliul Județean Arad face, la rândul său, cele mai mari investiții din ultimii 40 de ani pentru modernizarea Spitalului Clinic Județean de Urgență Arad”, a declarat Iustin Cionca, președintele Consiliului Județean Arad. Tinerii gimnaști au susținut un moment artistic de excepție, care a încântat audiența. La eveniment au fost prezenți și Anamaria Nyeki Popa, președintele Asociației ,,Cetatea Voluntarilor”, precum și reprezentanții Spitalului Clinic Județean de Urgență Arad, managerul Carmen Lucuța și Simona Dumitra, medic șef secție clinică Pediatrie II.

În data de 22 decembrie internaționalul Adrian Petre urmează să participe și în acest an la un meci caritabil organizat de asociația amintită mai sus.

Indiferent unde ma duce viata sau cariera, Aradul rămâne orașul meu. Așa cum eu am răspuns la chemarea celor în suferință, te invit și pe tine, prieten drag, să demonstram încă o dată că omenia înseamnă ajutor. Vino alături de mine sa schimbam fața Sectiei de Pediatrie 2 din cadrul SCJU Arad. Acolo e nevoie acum de ajutorul meu și al tău! Te aștept cu drag la turneul de fotbal pe care îl organizez în sprijinul acestei frumoase acțiuni caritabile! Ne vedem acolo, pe data de 22 Decembrie, ora 19, la Sala Polivalentă! Puteți ajuta și de acasă printr-un simplu SMS la 8864 cu textul DRAG !, a publicat pe pagina sa oficială fotbalistul arădean Adrian Petre.

 

Fii primul care comenteaza on "Președintele Iustin Cionca a acordat distincții arădenilor implicați în reabilitarea secției Pediatrie II"

Lasa un comentariu

Emailul dvs. nu se publica.


*