Răzvan Cadar e noul vicepreședinte a CJ Arad

Răzvan Cadar e noul vicepreședinte a CJ Arad 1

Razvan Cadar a fost ales vicepresedinte al Consiliului Județean Arad. Cu un numar de 18 voturi din 33, Razvan Cadar a fost ales vicepresedinte al Consiliului Judetean. El ocupa acum pozitia lasata vacanta prin plecarea la Bucuresti, la Curtea de Conturi, a Claudiei Boghicevici.
Răzvan Cadar va prelua din mers unele dintre proiectele importante ale judetului Arad, pe care le cunoaste, de altfel, având in vedere calitatea sa de consilier judetean, de pana acum. Razvan Cadar este secretar general al organizatiei judetene PNL Arad. A fost ales consilier judetean in anul 2016.
Razvan Cadar, a declarat: „Preiau functia de vicepresedinte al Consiliului Judetean Arad intr-un moment important, cand se deschid santierele pe drumurile judetene si in Spitalul Clinic Judetean de Urgenta Arad. Consiliul Judetean gestioneaza proiecte în valoare de 100 de milioane de euro doar in ultimii doi ani, si asteapta semnarea altor proiecte în valoare de 50 de milioane de euro in infrastructura si domeniul medical.”
In acest moment, echipa de conducere a Consiliului Judetean Arad este completa formata din Iustin Cionca, presedinte, Sergiu Bilcea si Razvan Cadar, vicepresedinti.

Oferte Aradene

Fii primul care comenteaza on "Răzvan Cadar e noul vicepreședinte a CJ Arad"

Lasa un comentariu

Emailul dvs. nu se publica.


*