Reteaua PENNY Market se extinde si ajunge la 222 magazine

Penny Market - interior Tg Jiu - stiri arad
Penny Market - interior Tg Jiu

Reteaua PENNY Market se extinde si ajunge la 222 magazine

Oferte Aradene

Stiri Arad : Planul ambitios de expansiune al REWE România continuã si în luna februarie cu deschiderea magazinului PENNY Market din Târgu Jiu. Reteaua ajunge astfel la 222 magazine operationale în România.

Penny Market - interior Tg Jiu - stiri oradea

Penny Market – interior Tg Jiu

Magazinul PENNY Market are un design modern si echilibrat care pune accent pe îmbunãtãtirea experientei la cumpãrãturi a clientilor. Acestia se vor bucura de o experientã complet nouã prin modul în care sunt dispuse categoriile de produse, dar si prin articolele proaspete, selectionate cu grijã zi de zi.

Noul magazin din Târgu Jiu are 1380 m² suprafatã construitã, din care spatiul de vânzare ocupã 797 m si este deservit de 44 de locuri de parcare. Magazinul îsi asteaptã clientii de luni pânã sâmbãtã între 7:30 si 22:00 si duminica între 8:00 – 20:00, iar 14 angajati sunt pregãtiti sã îndrume clientii în alegerea celor mai bune produse.

Penny Market - interior Tg Jiu - stiri oradea

Penny Market – interior Tg Jiu

Penny Market îsi asteaptã clientii cu o varietate de legume si fructe proaspete în raionul aflat chiar la intrare si le oferã o gamã largã de specialitãti de panificatie si patiserie. Produsele de peste si mezelurile completeazã varietatea produselor proaspete si accesibile pentru fiecare moment al zilei, alãturi de gama consistentã de produse lactate, brânzeturi si carne proaspãtã.

De asemenea, clientii vor beneficia si de un numãr de produse disponibile în variantã vrac, care pot fi gãsite usor atât la raioanele cu dulciuri si snacks-uri, cât si în zona cu produse congelate.

Despre PENNY Market

PENNY Market este conceptul de succes al grupului german REWE si unul dintre cei mai activi retaileri din România, cu primul magazin deschis pe piata localã în anul 2005. Întreaga retea este deservitã de 3 centre logistice situate în localitãtile: Stefãnestii de Jos, Turda si Bacãu. În prezent, REWE România detine 222 magazine PENNY Market la nivel national si activeazã cu un numãr de aproximativ 4,300 de angajasi. Expansiunea localã continuã si în 2018 cu un numãr de 20 – 25 de magazine noi.

Stiri Arad – 01.03.2018