REȚINUT PENTRU CONTRABANDĂ

REȚINUT PENTRU CONTRABANDĂ 1

Polițiștii Serviciului de Investigarea Criminalității Economice, sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Arad au reținut ieri 07 iulie a.c., un bărbat de 31 de ani, din municipiul Arad, bănuit de contrabandă.

Oferte Aradene

În urma activităților desfășurate de polițiștii Serviciului de Investigarea Criminalității Economice Arad, a fost depistat în flagrant delict un arădean de 31 de ani, care conducea un autoturism din comuna Orșohei spre Arad.

În urma verificării autoturismului, în interiorul acestuia pe bancheta din spate și în portbagaj au fost descoperite și indisponibilizate 10.959 de pachete de țigări netimbrate sau timbrate necorespunzător, suma de 1.520 de lei și 80 de euro și un telefon mobil.

Bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore, iar astăzi a fost prezentat magistraților Parchetului de pe lângă Judecătoria Arad cu popuneri legale, asupra bărbatului fiind dispusă măsura preventivă a controlului judiciar.

Activitatea a beneficiat de sprijinul de specialitate al Biroului pentru Operațiuni speciale Oradea, Cluj, Mureș și Suceava din cadrul Direcției pentru Operațiuni Speciale a I.G.P.R., precum și de cel al luptătorilor din cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale Arad.

Polițiștii continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunii de contrabandă.

Fii primul care comenteaza on "REȚINUT PENTRU CONTRABANDĂ"

Lasa un comentariu

Emailul dvs. nu se publica.


*