Şantierele pentru reţele de apă şi canalizare din Municipiu intră în conservare

Şantierele pentru reţele de apă şi canalizare din Municipiu intră în conservare 1

În această săptămână, în Municipiu se execută lucrări de refacere provizorie a carosabilului pentru conservare pe timp de iarnă a lucrărilor executate în cadrul contractelor de lucrări CL1 Reabilitare reţele apă în Municipiul Arad şi CL3 – Reabilitare reţea canalizare în Arad.

Oferte Aradene

În scopul minimalizării disconfortului, pentru lucrările la reţele de canalizare aflate în intersecţiile Bulevardului Revoluţiei cu străzile Crişan, Cloşca şi Mircea Stănescu, antreprenorul va executa lucrări de compactare şi umplere a tranşeelor.

Aceleaşi lucrări de compactare şi de umplere se vor executa atât de-a lungul Bulevardului Revoluţiei, pe partea opusă Primăriei, cât şi pe Calea Aurel Vlaicu, tronsoane cuprinse între străzile Vasile Conta – Şcoalei şi Dâmboviţei – Făt Frumos (calea ferată).

Lucrările la reţeaua de apă de pe Calea Radnei vor fi completate în acelaşi regim, în această perioadă executându-se lucrări de refacere provizorie şi pe acest sector.

Cu excepţia lucrărilor din intersecţii, care se desfăşoară conform programului lucrările executate pe partea carosabilă, respectiv pe banda de parcare, cu afectarea primei benzi de circulaţie, urmează un program de lucru de luni până sâmbătă, interval orar 08:00-18:00.

Pe această cale, dorim să solicităm conducătorilor auto să evite pe cât posibil parcarea autovehiculelor în zonele marcate, pentru a facilita executarea acestor lucrări într-un timp cât mai scurt.

Vă mulţumim pentru înţelegere şi ne cerem scuze pentru disconfortul creat!

Fii primul care comenteaza on "Şantierele pentru reţele de apă şi canalizare din Municipiu intră în conservare"

Lasa un comentariu

Emailul dvs. nu se publica.


*