Un robot cu telecomandă curăță marginea drumurilor județene arădene!

Un robot cu telecomandă curăță marginea drumurilor județene arădene! 1

Un robot cu telecomandă lucrează de trei ani la toaletarea marginii drumurilor județene. Consiliul Județean Arad a prezentat acest utilaj, care se alătură dispozitivelor clasice de toaletare a vegetației de pe marginea drumurilor. Astfel, Aradul este printre județele din țară unde se aplică tehnologie modernă pentru întreținerea drumurilor.

Oferte Aradene

În ultimii trei ani, Consiliul Județean Arad a pus un accent deosebit pe curățarea marginii drumurilor județene. În acest sens, au fost încheiate contracte cu societăți care asigură toaletarea șanțurilor și a zonelor aferente. Consiliul Județean Arad are în administrare aproximativ 1200 km județene. În cadrul programului de întreținere desfășoară o serie de lucrări de asigurare a esteticii rutiere, a siguranței rutiere, a întreținerii periodice și curente, precum și alte tipuri de lucrări de refacere a carosabilului în caz de calamități.

Defrișarea vegetației care obstrucționează vizibilitatea se realizează prin mijloace moderne, la fel și curățarea și întreținerea dispozitivelor de preluare a apelor pluviale, a podețelor transversale și longitudinale aflate de-a lungul șoselelor județene. Lățimea pe care se curăță șanțurile este de doi metri lățime pe ambele părți.

1 Comment on "Un robot cu telecomandă curăță marginea drumurilor județene arădene!"

  1. Salutare
    Oameni buni ce articol scrieți aici?! Pai voi ați mai ieșit din casă? Evident că NU! Drumurile din județul Arad sunt pline de bălării și vegetație, cu gropi și fără nici o mentenanță de mai multi ani. Daca mergi pe ruta cris Ineu Beliu –} Bihor…Noah parca treci in alta tara la limita de județ și la fel Vârfuri Halmagiu –} Hunedoara deja parcă ești în Dubai. In județul Arad suntem în urma mult cu infrastructura rutieră și parcă suntem un șantier non stop dar fara rezultate vizibile!

Lasa un comentariu

Emailul dvs. nu se publica.


*