UTA a inaugurat un nou restaurant Pizza 5 Colturi

UTA a inaugurat un nou restaurant Pizza 5 Colturi 1

Precum marile cluburi din  Europa, echipa UTA a participat la inaugurarea restaurantului Pizza 5 Colturi din incinta Gemi Center. Jucatorii  alături de zeci de arădeni, au ținut să treacă pragul restaurantului reamenajat intr-un stil modern, cu bun gust. Au putut savura, intr-o atmosfera calda si primitoare, ceea ce in Arad a devenit o traditie de peste 20 de ani, o Pizza 5 Colțuri. De asemenea, utistii au stat la dispozitia celor prezenti, oferind cu drag autografe.

Oferte Aradene

Un motiv în plus de sarbatoare a fost si aniversarea zilei de nastere a antrenorului Ionuț Popa care ieri a implinit 66 de ani,  si a jucătorului Bodo Kanda. Partenerii nostri au tinut sa-i ofere mijlocașului utist un tort, moment in care colegii de echipa si toti cei prezenti i-au cantat „La Mulți Ani!“.

„Pizza 5 Colturi e alaturi de noi de foarte multi ani, ii mulțumim doamnei Elena Bodri si familiei ca suntem impreuna de atâta timp. Crestem impreuna si le uram prietenilor nostri de la Pizza 5 Colturi sa se dezvolte la fel de frumos ca si pana acum“, transmite Codru Grădinariu, director general al clubului UTA

Șaptezeci și patru de ani s-au implinit de la ziua de 18 aprilie 1945, atunci cand baronul Francisc Neuman scria prima fila a celei mai frumoase povești a Aradului. Foto (din albumul lui Andrei Mercea) e din primăvara lui 1946, ITA își conturase echipa pe care miza în primul ei an de Divizia A. De la stânga: Toth, Bonyhadi, Dumitrescu, Kovacs, Mercea, Lorant, Petschovsky. Pe arena ”Gloria”.

Fii primul care comenteaza on "UTA a inaugurat un nou restaurant Pizza 5 Colturi"

Lasa un comentariu

Emailul dvs. nu se publica.


*