Viceprimarul Ionel Bulbuc față în față cu deținătorii rețelelor de telecomunicații din oraș

Viceprimarul Ionel Bulbuc față în față cu deținătorii rețelelor de telecomunicații din oraș 1

Cerul Aradului și fațadele clădirilor fără cabluri! Este un deziderat al administrației locale arădene, care este decisă să tranșeze acest subiect. În acest sens, vineri, 14 februarie, în sala 60 a Palatului Administrativ, viceprimarul Ionel Bulbuc alături de reprezentanții direcțiilor de specialitate din cadrul Primăriei Municipiului Arad au purtat o serie de discuții cu deținătorii de rețele de telecomunicații în vederea stabilirii pașilor necesari pentru introducerea cablurilor aeriene în subteran.

Oferte Aradene

”Am inițiat aceste discuții din dorința de a rezolva această problemă ce ne preocupă de ani buni. Nu este vorba numai despre aspectul total neîngrijit pe care îl au stâlpii și fațadele clădirilor, dar au fost situații în care sub greutatea cablurilor, stâlpii au fost puși la pământ. Ne dorim mai mult ca oricând să facem pași concreți în direcția introducerii cablurilor de telecomunicații în subteran. Practic, ne propunem să stabilim un regulament clar, care va prevedea inclusiv sancțiuni pentru cei care nu se conformează.   Pentru început am solicitat  deținătorilor de cabluri să-și marcheze rețelele active, iar pe cele inactive să le dea jos. Apoi, împreună cu ei vom găsi o modalitate de introducere a rețelelor în canalizația subterană existentă, iar acolo unde acest lucru nu este posibil să identificăm soluții alternative. ”, a declarat viceprimarul Ionel Bulbuc.

Acțiunea de marcare a rețelelor de telecomunicații va începe chiar de săptămâna viitoare pe Bulevardul General Dragalina.

 

Fii primul care comenteaza on "Viceprimarul Ionel Bulbuc față în față cu deținătorii rețelelor de telecomunicații din oraș"

Lasa un comentariu

Emailul dvs. nu se publica.


*